Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 17:30
  • Di13:00 - 17:30
  • Wo09:30 - 17:30
  • Do09:30 - 17:30
  • Vr09:30 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Lepona Tuinarrangeurs

Lepona Tuinarrangeurs
(2) recensies

Logo Lepona Tuinarrangeurs
  • WiFi
  • Grote parkeerplaats

Recensies Lepona Tuinarrangeurs

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Verstegen 23-08-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer klantvriendelijk en altijd even behulpzaam. Ze denken met je mee en dat is fijn. Het assortiment is ook gevarieerd en ik vind er vaak unieke planten en bloemen. Ben ook zeer te spreken over de verzorgingsproducten. Mijn tuin staat ieder jaar prachtig in bloei.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mevr.A.H Herrmann 26-04-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Behulpzaam, vriendelijk geen moeite teveel, afspraak is afspraak, kundig, ruim assortiment anders wordt het besteld.Prijstechnisch niet al te duur.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Lepona Tuinarrangeurs?

Meer over Lepona Tuinarrangeurs

Lepona Tuinarrangeurs is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Balgoij, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Lepona Tuinarrangeurs is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Balgoij? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Lepona Tuinarrangeurs draaien: 0246423837. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Lepona Tuinarrangeurs is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!