Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Potten & Bakken assortiment Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs

Potten & Bakken

Bij Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij Wijchen kunt u potten en bakken kopen voor in uw huis of tuin. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken.

Potten en bakken kopen voor binnen en buiten bij Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs

Potterie is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Glaswerk
  • Bloempotten
  • Hanging baskets
  • Balkonbakken

Wilt u weten of Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij Wijchen de potten, plantenbakken of vazen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in plantenpotten, bloembakken en vazen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Gelderland bij Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij Wijchen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs
(3) recensies

Logo Tuincentrum en Hovenier Wijchen: Lepona Tuinarrangeurs
  • Houtsestraat 30
  • 6613 AC Balgoij Wijchen
  • 0246423837