Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Neutkens Planten- en bomencentrum b.v.

Eerselseweg 35
Knegsel, 5511 KL

+31 (0)4975 13253info@neutkens-planten.nl

Beoordeling

Van plan om naar een tuincentrum in de plaats Knegsel in de provincie Noord-Brabant te gaan? Neutkens Planten- en Bomencentrum is een zeer groot tuincentrum met een heel uitgebreid assortiment planten en bomen, bestaand uit: bodembedekkers, vaste planten, heesters, haagplanten, rozen, klimplanten, bomen waaronder fruitbomen, leibomen, dakbomen, olijfbomen en palmbomen, waterplanten, eenjarigen en tuinbenodigheden zoals aarde. Deze planten en bomen zijn van uitstekende kwaliteit omdat ze met vakmanschap zijn gekweekt. Wanneer de planten niet goed aangroeien of doodgaan, wordt er onder voorwaarden een nieuw exemplaar verstrekt.Neutkens Planten- en Bomencentrum heeft ook een webshop. Daar wordt een steeds groter assortiment planten en bomen aangeboden, die vanwege de deskundige verpakking ook kunnen worden verzonden. Ze hebben ook leuke aanbiedingen als je bestelt via de webshop. Maar als je liever naar het tuincentrum wilt gaan kun je onder het kopje Openingstijden de openingstijden vinden. Helaas heeft dit tuincentrum geen koopzondag, maar kijk voor tuincentra met een koopzondag in de regio Knegsel bij ons overzicht van tuincentra met koopzondag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Neutkens Planten- en bomencentrum b.v.?
  • Maandag13:00 - 18:00
  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 18:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Bruno Dewispelaere 2016-07-18 21:14:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij zijn ondertussen tweemaal naar Uw tuincenter gekomen en hebben er diverse planten en bloembakken gekocht. Wij kregen zeer vriendelijke en interessante informatie en niets was voor Uw personeel te veel! Wij komen liever naar Knegsel om onze tuinplanten en andere spullen aan te kopen en gaan nooit nog naar een tuincenter in België. Het verschil is hemelsbreed: de planten staan er bij Uw tuincenter uiterst verzorgd bij (in België staat overal onkruid tussen de planten), de service is bij U duidelijk veel beter dan in België om nog maar te zwijgen van de beleefdheid en de vriendelijkheid! Wij zijn heel blij een tuincenter met een hart voor de klant gevonden te hebben!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Henk Dubbelman 2016-02-17 14:44:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ben al de tweede generatie die fan is van Neutkens. Gingen mijn ouders voor speciale zaken voor de tuin. Ik ga er vooral naartoe voor mijn fruittuin. De service en bereidheid om te adviseren en kennisoverdracht waardeer ik zeer. Verder een groot assortiment met vaak meerdere soorten. Wel vaak de gewonere soorten en niet echt vernieuwend, wel heel compleet. Er is ook een webshop,. Als je volwassen fruitbomen wilt hebben kun je ze daar vinden. Ook lei- en zuilvormen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan 2015-02-09 09:13:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Goed en overzichtelijk, je kan hier op gemak rondkijken en mocht je informatie willen dan helpen de medewerkers je graag. Wij komen hier graag naar toe ook al is het voor ons niet in de buurt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena