Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Mest- & Bestrijdingsstoffen assortiment Neutkens Planten- en bomencentrum b.v.

Mest- & Bestrijdingsstoffen

Bij Neutkens Planten- en bomencentrum b.v. in Knegsel kunt u verschillende soorten meststoffen en gewasbescherming kopen voor in uw tuin. Heeft u in uw tuin last van luizen? Eten de slakken uw planten op? Ziet een plant er ziek uit of kan de grond en beplanting wel een boost gebruiken? Dan bent u bij Neutkens Planten- en bomencentrum b.v. aan het juiste adres! Niemand wil ziekten of plagen in zijn tuin. Met de juiste meststoffen en gewasbescherming zorgt u ervoor dat uw planten beter bestand zijn tegen dit soort vervelende situaties. Het is dus een investering in uw planten, voorkomen is toch altijd beter dan genezen. Hier heeft u later profijt van!

Meststoffen en gewasbescherming kopen bij Neutkens Planten- en bomencentrum b.v.

Meststoffen en gewasbescherming is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Gewas- en plantenbescherming
  • Gazonbescherming
  • Onkruidbestrijding
  • Insectenbestrijding

Wilt u weten of Neutkens Planten- en bomencentrum b.v. in Knegsel de juiste schimmelbestrijding of muizenvangers verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in meststoffen en gewasbescherming.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Neutkens Planten- en bomencentrum b.v.

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Neutkens Planten- en bomencentrum b.v. zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Neutkens Planten- en bomencentrum b.v. in Knegsel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Neutkens Planten- en bomencentrum b.v.

Eerselseweg 35
Knegsel, 5511 KL

+31 (0)4975 13253[email protected]

Beoordeling