Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuinmarkt Bilthoven

Koperwieklaan 1
Bilthoven, 3722CA

030-2285069info@tuinmarktbilthoven.nl

Beoordeling

Ben je op zoek naar een tuincentrum in Bilthoven in de provincie Utrecht met veel en eigentijdse producten? En houd je van eerlijke prijzen? Dan is Tuinmarkt Bilthoven het tuincentrum voor jou. Ze hebben veel tuinplanten zoals eenjarigen, kuipplanten, hangtuintjes, klimplanten, groenten- en kruidenplanten en kamerplanten, maar ook bloembollen, potgrond, potten, bemesting, bodemverbeteraars, bestrijdingsmiddelen, gereedschap, decoraties en meer. Wekelijks heeft dit tuincentrum ook supervoordelige aanbiedingen. Tuinmarkt Bilthoven, stelt nooit teleur qua assortiment.

Omdat dit tuincentrum een familiebedrijf is, krijg je een persoonlijke behandeling want de klanten zijn de medewerkers dierbaar. Op Facebook kun je de laatste nieuwtjes lezen over dit tuincentrum en worden soms planten verloot aan gelukkige winnaars. Wil je in december naar het tuincentrum? Ook dan kun je bij Tuinmarkt Bilthoven terecht voor een winterwonderland met veel soorten kerstbomen. De openingstijden vind je onder het kopje Openingstijden. Helaas is er geen koopzondag bij Tuinmarkt Bilthoven. Maar gelukkig is er voor tuincentra met koopzondag een overzicht.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuinmarkt Bilthoven?
  • Maandag09:00 - 17:30
  • Dinsdag09:00 - 17:30
  • Woensdag09:00 - 17:30
  • Donderdag09:00 - 17:30
  • Vrijdag09:00 - 17:30
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

s.bos 2015-04-16 08:24:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Moet ik balkonbakken vullen of aanvulling voor de tuin kopen, dan ga ik veel liever naar de Tuinmarkt dan naar zo'n groot onpersoonlijk tuincentrum buiten Bilthoven. Het Tuincentrum is niet duurder, maar de planten zijn beter. De Tuinmarkt is overzichtelijk met een verrassend gevarieerd aanbod van goede kwaliteit, vaak origineel, en je hoeft je niet te vermoeien in zo'n vreugdeloos megacentrum. Doorslaggevend vind ik echter het fijne, goedgemutste personeel: Het zijn echte tuinmensen met verstand van zaken en ze hebben er plezier in, net als ik. Ik krijg altijd advies en service en ga met een feestelijk gevoel weg met mn plantjes.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marlies Dijkkamp 2012-05-28 09:05:52

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Eeen tuincentrum met een grote variatie aan plantmateriaal van een hele goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Een eigen waardebonnen systeem waarbij je het totale bedrag niet in een keer uit hoeft te geven maar ook rustig voor kleine aankopen in een aantal keer kunt gebruiken. Personeel met hart voor planten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena