Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:00 - 19:00
  • Di07:00 - 19:00
  • Wo07:00 - 19:00
  • Do07:00 - 19:00
  • Vr07:00 - 19:00
  • Za07:00 - 17:00
  • Zogesloten

Tuinmarkt Bilthoven
(2) recensies

Logo Tuinmarkt Bilthoven

Recensies Tuinmarkt Bilthoven

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

s.bos 16-04-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Moet ik balkonbakken vullen of aanvulling voor de tuin kopen, dan ga ik veel liever naar de Tuinmarkt dan naar zo'n groot onpersoonlijk tuincentrum buiten Bilthoven. Het Tuincentrum is niet duurder, maar de planten zijn beter. De Tuinmarkt is overzichtelijk met een verrassend gevarieerd aanbod van goede kwaliteit, vaak origineel, en je hoeft je niet te vermoeien in zo'n vreugdeloos megacentrum. Doorslaggevend vind ik echter het fijne, goedgemutste personeel: Het zijn echte tuinmensen met verstand van zaken en ze hebben er plezier in, net als ik. Ik krijg altijd advies en service en ga met een feestelijk gevoel weg met mn plantjes.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marlies Dijkkamp 28-05-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Eeen tuincentrum met een grote variatie aan plantmateriaal van een hele goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Een eigen waardebonnen systeem waarbij je het totale bedrag niet in een keer uit hoeft te geven maar ook rustig voor kleine aankopen in een aantal keer kunt gebruiken. Personeel met hart voor planten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuinmarkt Bilthoven?

Meer over Tuinmarkt Bilthoven

Tuinmarkt Bilthoven is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bilthoven, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuinmarkt Bilthoven is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bilthoven? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuinmarkt Bilthoven draaien: 030-2285069. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuinmarkt Bilthoven is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!