Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:30 - 17:00
  • Di09:30 - 17:00
  • Wo09:30 - 17:00
  • Do09:30 - 17:00
  • Vr09:30 - 17:00
  • Za09:30 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Alleen geopend van maart tot en met mid-zomer.

Bloemen & Planten Outlet
(2) recensies

Logo Bloemen & Planten Outlet
  • Rolstoel vriendelijk

Recensies Bloemen & Planten Outlet

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

anny daams 30-04-2020

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben zeer tevreden over het assortiment de kwaliteit de prijs en zeker niet te vergeten vriendelijk personeel , zeer goede variatie wat planten en toebehoren betreft, ik ben blij dat jullie in Bakel zijn gevestigd
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Frank. 01-04-2020

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Volop keuze tegen een schappelijke prijs Ook goed voor mensen met een kleine beurs.en die toch iets aan de tuin willen doen.Frank.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Bloemen & Planten Outlet?

Meer over Bloemen & Planten Outlet

Bloemen & Planten Outlet is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Helmond, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bloemen & Planten Outlet is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Helmond? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bloemen & Planten Outlet draaien: 06-84120935. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bloemen & Planten Outlet is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!