Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 17:00
  • Di13:00 - 17:00
  • Wo13:00 - 17:00
  • Do13:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Kwekerij Brandenburg
(3) recensies

Logo Kwekerij Brandenburg

Recensies Kwekerij Brandenburg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mevr. van Til 10-08-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel leuk adres, fijne dorpse sfeer, grote keuze , en de meeste tuin planten 12 voor 10 euro onwaarschijnlijk goedkoop.(2016) En wat er niet is kan altijd besteld worden, ook struiken en bomen. Geen tierelantijnen maar groen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ann nijwening 27-08-2014

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prachtige locatie,heel betaalbaar en een fijne plek om rond te scharrelen en mooie planten te kopen. Klantvriendelijk, deskundige hulp en prima sfeer. Echt een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anna 27-07-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Brede assortiment ,fijne service. En kwaliteit op een plek!,! N plek om vaker heen te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Kwekerij Brandenburg?

Meer over Kwekerij Brandenburg

Kwekerij Brandenburg is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Baflo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij Brandenburg is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Baflo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij Brandenburg draaien: 0595 425146. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij Brandenburg is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!