Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Praxis tuin

Op Tuincentrum Overzicht kunt u uiteraard een overzicht vinden van alle Praxis tuin tuincentra die gevestigd zijn in Nederland. Als u op zoek bent naar tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen, of welke andere tuinbenodigheden dan ook, bent u bij deze keten op het juiste adres. U kunt op uw Praxis tuin vestiging klikken voor openingstijden, een routebeschrijving, folders en aanbiedingen. Wilt u weten wanneer Praxis tuin koopzondagen heeft?

De bouwmarkt voor jouw nieuwe badkamer, behang of verf. Praxis bouwmarkten, voor al je klussen in en om het huis. Praxis informeert u graag over de nieuwste klusartikelen in het bouwmarkt assortiment. Van sfeerhaarden tot fotobehang, van onze verfmengservice tot Makita.

Voor alle klussen, handige informatie om uw klus en klussen te klaren met tips en aanwijzingen voor materialen en gereedschappen!  Er zijn bijna 140 Praxis vestigingen in Nederland met tienduizenden doe-het-zelf artikelen onder één dak.

Uiteraard heeft Praxis ook tuinmeubelen, tuingereedschap, tuinhout, beplanting, blokhutten en alles voor je buitenleven! Kijk een s bij onze vestigingen welke Praxis filialen een tuincentrum hebben.

Praxis tuin tuincentra