Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Flower-ART

Flower-ART
(1) recensie

Logo Flower-ART

Recensies Flower-ART

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Erica de la Mar 23-03-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een leuk tuincentrum! Frisse plantjes, mooie boompjes, leuke cadeautjes, kaarsen en alles om het gezellig te maken! De mensen die er werken zijn heel aardig en behulpzaam, anders dan bij de veel grotere tuincentra waar je verdwaalt tussen de overdaad van spullen die je helemaal niet nodig hebt. Ik woon helemaal niet in Monster maar ik rij graag een half uurtje om naar het prachtig strand van Monster te gaan en een bezoekje aan Flower-Art te brengen. Zéker nu de Lente er weer is...
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Flower-ART?

Meer over Flower-ART

Flower-ART is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Monster, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Flower-ART is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Monster? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Flower-ART draaien: 0174-247713. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Flower-ART is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!