Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentrum Calendula

Dennenweg 9
Assen, 9404 LA

0592-334 731calendula@ggzdrenthe.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Calendula in Assen? Dan bent u hier op de juiste website! Naast een groot assortiment planten voor in uw tuin en in huis heeft dit tuincentrum in Drenthe ook prachtige bloemstukken en een geweldige pluktuin. Tuincentrum Calendula in Assen heeft een eigen kwekerij. Tuincentrum Calendula heeft een ruime parkeergelegenheid en is rolstoelvriendelijk. Bent u tevreden over dit tuincentrum in Assen? Deel uw ervaring over dit tuincentrum en schrijf een recensie! 

Hieronder treft u de actuele openingstijden van Tuincentrum Calendula in Assen. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Assen.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Calendula?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdaggesloten
  • Woensdag08:30 - 17:00
  • Donderdag08:30 - 17:00
  • Vrijdag08:30 - 17:00
  • Zaterdag10:00 - 16:00
  • Zondaggesloten

Maandag en dinsdag is de winkel gesloten, maar u kunt wel bestellingen plaatsen en ophalen.

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Margreet Wieringa 2013-04-26 09:36:09

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben zeer enthousiast over dit tuincentrum, waar ik altijd kom als ik mezelf of een ander mag/wil verwennen. Heerlijk in de zomer een bosje bloemen plukken in de pluktuin, in het voorjaar viooltjes in allerlei kleuren voor de plantenbakken en in de koude dagen van het vroege voorjaar een kleurige bos bloemen voor in huis. Nu begint het seizoen weer van het kijken in de eigen tuin. Ook voor gezonde vaste planten kan ik het hier prima vinden.Je wordt bovendien nog op een prettige, rustige manier geholpen. Een plezier dus om hier te komen!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?