Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wo08:30 - 17:00
  • Do08:30 - 17:00
  • Vr08:30 - 17:00
  • Za10:00 - 16:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Maandag en dinsdag is de winkel gesloten, maar u kunt wel bestellingen plaatsen en ophalen.

Tuincentrum Calendula

Tuincentrum Calendula
(1) recensie

Logo Tuincentrum Calendula
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Calendula

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Margreet Wieringa 26-04-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben zeer enthousiast over dit tuincentrum, waar ik altijd kom als ik mezelf of een ander mag/wil verwennen. Heerlijk in de zomer een bosje bloemen plukken in de pluktuin, in het voorjaar viooltjes in allerlei kleuren voor de plantenbakken en in de koude dagen van het vroege voorjaar een kleurige bos bloemen voor in huis. Nu begint het seizoen weer van het kijken in de eigen tuin. Ook voor gezonde vaste planten kan ik het hier prima vinden.Je wordt bovendien nog op een prettige, rustige manier geholpen. Een plezier dus om hier te komen!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Calendula?

Meer over Tuincentrum Calendula

Tuincentrum Calendula is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Assen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Calendula is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Assen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Calendula draaien: 0592-334 731. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Calendula is gemiddeld met een 3.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!