Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Tuincentrum Martien Graat
(1) recensie

Logo Tuincentrum Martien Graat
  • Rolstoel vriendelijk

Recensies Tuincentrum Martien Graat

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Piet Kok 18-01-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mijn vrouw en ik zijn gek op dit tuincentrum. Niet alleen op het aanbod qua planten, maar ook vanwege de prachtige voorbeeldtuinen. Alleen daarvoor zou je al dagelijks langs willen gaan. Als oud hovenier verbaas ik me over de diversiteit aan planten. Niet het Intratuin-13-in-een-dozijn-assortiment, maar bijzondere planten. Veel botanische soorten ook. Martien is bovendien een fantastische gastheer. Hij mag graag vertellen over de planten en zijn tuinen. Nooit opdringerig, en altijd tijd voor de klanten. Aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Martien Graat?

Meer over Tuincentrum Martien Graat

Tuincentrum Martien Graat is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Cuijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Martien Graat is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Cuijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Martien Graat draaien: 0485 – 316 097. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Martien Graat is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!