Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Hornbach

Op Tuincentrum Overzicht kunt u uiteraard een overzicht vinden van alle Hornbach tuincentra die gevestigd zijn in Nederland. Als u op zoek bent naar tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen, of welke andere tuinbenodigheden dan ook, bent u bij deze keten op het juiste adres. U kunt op uw Hornbach vestiging klikken voor openingstijden, een routebeschrijving, folders en aanbiedingen. Wilt u weten wanneer Hornbach koopzondagen heeft?

Hornbach bestaat uit meer dan "alleen" ruim 130 bouwmarkten en tuincentra in 9 landen. Tot Hornbach-Baumarkt-AG behoren ook talrijke vennootschappen, zoals bijvoorbeeld Hornbach International GmbH. Hieronder vindt u een compleet concernoverzicht. Sinds de oprichting heeft Hornbach altijd vroegtijdig ingespeeld op de wisselende behoeftes van de klant en veranderingen in de markt erkend. Onze principes zijn echter altijd gelijk gebleven.

Hornbach tuincentra