Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag heeft een breed assortiment van diverse huis- en tuin gerelateerde artikelen, van tuinsets tot bestrating, van dierbenodigdheden tot vijverartikelen, van interieuraccessoires tot snijbloemen en van tuinplanten tot gereedschap voor tuinonderhoud. Daarnaast heeft Ockenburgh in Den Haag een hoveniersafdeling die u graag helpt bij ontwerp, aanleg en het onderhoud van uw tuin! Heeft u een bezoek gebracht aan Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag? Schrijf dan uw recensie. Hieronder treft u de opneingstijden aan. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Den Haag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Ockenburgh?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 18:00
  • Zaterdag09:30 - 18:00
  • Zondag10:00 - 17:00

Kijk voor extra openingstijden rond de feestdagen op www.tuincentrumockenburgh.nl

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Buchholz 2023-05-27 19:20:56

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Blumenschmuck für Kirche, Super chick und frisch Sehr schöne Zusammenstellung. Vielen Dank
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jolanda 2022-05-07 23:03:47

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Was iets verkeerd gegaan met de datum Maar werd netjes geholpen door pamela En werd nieuwe boeket op de goeie datum weer bezorgd Bedankt meis top
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jolanda Robart-Brand 2020-08-01 12:05:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Hartelijk bedankt ons Rouwhart met Rode Rozen zag er geweldig mooi en zeer goed verzorgt uit. Beter hadden we het hart niet kunnen wensen . Het is altijd een gok via een website heb wel 5 x telefonische nog contact gehad met Nikita , Bianca en Femke van de bloemen afdeling . Ook was er iets door MIJZELF fout gegaan op het lint ook dat was geen probleem en werd gelijk door Femke opgelost . Er werd voorgesteld door Femke om het bloemenhart 1 dag eerder te laten bezorgen bij het rouwcentrum zodat de Rode Rozen mooi open stonden , en dat was zo . Zal een ieder die voor deze moeilijke keuze staat Tuincentrum Ockenburgh aanraden en zal dat ook zeker doen . Een echte dikke vette 10 . Dank jullie wel voor de goede zorgen Mv L.J.Robart- Brand
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag vind je al jouw benodigdheden voor huis en tuin. Dit tuincentrum is ruim opgezet met een divers assortiment. Je kunt zeven dagen per week terecht bij Tuincentrum Ockenburgh voor een flinke dosis aan inspiratie en vele benodigdheden op het gebied van huis en tuin! Als je uitgewinkeld bent kun je lekker bijkomen in de lunchroom, voor een ontspannen hapje en drankje. 

Tuincentrum Ockenburg

Tuincentrum Ockenburgh is gevestigd in Den Haag en de ideale locatie als je zin hebt om veel inspiratie op te doen voor huis en tuin. Je vindt de mooiste interieur accessoires, planten, bloemen, tuinmeubels, tuingereedschap enzovoort. 

Openingstijden tuincentrum Ockenburgh

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag is 7 dagen per week geopend. Je kunt hier van maandag tot en met woensdag terecht van 9.00 uur tot 18.00 uur. Op donderdag en vrijdag is het koopzondag en kun je van 9.00 uur tot 21.00 uur winkelen. In het weekend zijn er afwijkende openingstijden, zo is het tuincentrum op zaterdag geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. 

Tuincentrum Ockenburgh Den Haag

Is gevestigd op de Loosduinse Hoofdstraat en zeer goed te bereiken vanuit de gehele regio. Wat echter nog gemakkelijker is, is het online bestellen van jouw favoriete artikelen. In de webshop kun je een gedeelte van het assortiment namelijk online bestellen, zodat deze bij je thuis afgeleverd kunnen worden. Gemakkelijk en betrouwbaar winkelen, ook zónder je huis te verlaten! 

Tuincentrum Ockenburgh folder

Voor de laatste aanbiedingen van Tuincentrum Ockenburgh kun je online de folder bekijken. Deze vind je zowel via onze website, als op de website van het tuincentrum zelf. Zo blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op huis en tuin artikelen. 

Tuincentrum Ockenburgh kerst

Ieder jaar is Tuincentrum Ockenburgh weer dé locatie voor al uw kerstartikelen rondom de kerstperiode. Het tuincentrum transformeert zich tot een waar kerstparadijs, met een prachtige kerstshow. Het assortiment kerstdecoratie wordt prachtig omgebouwd en is een plek voor eindeloze inspiratie op het gebied van kerstdecoratie. Ieder jaar heeft de kerstshow een ander thema, vinden er optredens plaats en worden er hapjes of warme chocolademelk uitgedeeld. Kortom, de aanloop naar kerst is gezellig en inspirerend bij Tuincentrum Ockenburgh! 

Tuincentrum Ockenburgh Loosduinen

Tuincentrum Ockenburgh is gevestigd in Den Haag in het stadsdeel Loosduinen. Vanuit de gehele omgeving Den Haag, Wassenaar, Scheveningen en Wateringen is dit een ideale locatie. Zowel met de auto, fiets, als openbaar vervoer (bus 31 stopt voor de deur en tram 3 en bus 26 bevinden zich op enkele minuten loopafstand). 

Ockenburgh tuincentrum tuinmeubelen

Een comfortabele tuinset is uiteraard een belangrijk onderdeel van de tuin. Bij Tuincentrum Ockenburgh begrijpen ze dat en daarom vind je hier een divers aanbod aan tuinsets en tuinmeubelen. Je vindt op de tuinmeubel afdeling diverse tuinmeubels, tuinsets, tuintafels en vele accessoires. Je kunt een deel van het assortiment online bekijken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de tuinmeubel afdeling te bezoeken, voor persoonlijk advies. 

Tuincentrum Ockenburgh vacatures

Ben je op zoek naar de nieuwste vacatures van Tuincentrum Ockenburgh? Werken bij Tuincentrum Ockenburgh, betekent werken in teamverband voor tevreden klanten en een mooi en vriendelijk tuincentrum. Via onze vacaturepagina kun je de laatste vacatures bekijken. Uiteraard kun je ook een kijkje nemen op de website voor de laatste vacatures.

Tuincentrum Ockenburgh restaurant

Even een pauze tijdens het winkelen, nadenken je nieuwe interieur accessoires, of gewoon even ontspannen. Het kan allemaal in de lunchroom van Tuincentrum Ockenburgh. De lunchroom is een warme plek met een echt huiskamergevoel, waar je lekker kunt genieten van een kopje koffie met iets lekkers, of een vers gemaakte maaltijd.