Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum Ockenburgh

Kerstshow

Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum Ockenburgh om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Tuincentrum Ockenburgh

Tuincentrum Ockenburgh heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh.

Wilt u weten of Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum Ockenburgh

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum Ockenburgh? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum Ockenburgh in Zuid Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag.
 

Tuincentrum Ockenburgh

Loosduinse Hoofdstraat 875
Den Haag, 2552 AH

070-3971173[email protected]

Beoordeling