Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 18:00
  • Di08:00 - 18:00
  • Wo08:00 - 18:00
  • Do08:00 - 18:00
  • Vr08:00 - 20:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten

Bloemisterij Brekelmans
(3) recensies

Logo Bloemisterij Brekelmans

Recensies Bloemisterij Brekelmans

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ingrid 07-08-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prima bedrijf,vriendelijk personeel.De eigenaar is altijd bereid tips te geven en adviezen. ruime keuze in planten en attributen.Goede kwaliteit! J kunt je auto altijd kwijt. gemoedelijke sfeer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

joke 24-05-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer klantvriendelijk , telefonisch bestellen en achteraf betalen in de winkel. Geen probleem , zeker aan te bevelen. Bij de winkel zelf voldoende parkeergelegenheid en hulp bij inladen auto altijd iemand die daar mee helpt. Joke
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Maria van Genugten 08-07-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer hoge kwaliteit en keuze van bloemen en planten. Trend aangevend en vooruit lopend in nieuwe soorten in bloemen en planten. Goede adviezen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Bloemisterij Brekelmans?

Meer over Bloemisterij Brekelmans

Bloemisterij Brekelmans is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Sint-Oedenrode, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bloemisterij Brekelmans is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Sint-Oedenrode? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bloemisterij Brekelmans draaien: 0413-472562. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bloemisterij Brekelmans is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!