Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di13:00 - 18:00
  • Wo13:00 - 18:00
  • Do13:00 - 18:00
  • Vr13:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Jopie's Groene Wereld

Jopie's Groene Wereld
(1) recensie

Logo Jopie's Groene Wereld

Recensies Jopie's Groene Wereld

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

D. Jansen 15-03-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Er wordt veel tijd aan de klant besteed, waardoor altijd een fantastisch cadeau kan worden samengesteld. In de theetuin word je gewoon schandalig verwend, en de wijze van presenteren is bijna kunstzinnig. De uitgebreide minigolfbaan (iets groter dan 'midget-') is een lust voor het oog. Tenslotte is de prijs/kwaliteitverhouding prima! Ik ben enthousiast!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Jopie's Groene Wereld?

Meer over Jopie's Groene Wereld

Jopie's Groene Wereld is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Dalfsen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Jopie's Groene Wereld is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Dalfsen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Jopie's Groene Wereld draaien: 0529-431620. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Jopie's Groene Wereld is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!