Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum De Driesprong

Tuincentrum De Driesprong
(2) recensies

Logo Tuincentrum De Driesprong
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum De Driesprong

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Uffink 09-09-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

goed bedrijf goede en vriendelijke bediening!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

elisabeth 07-10-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuk tuincentrum waar je vooral voor tuinplanten naar toe gaat. Ook grote maten planten en bijzondere tuinplanten vind je er. De mensen weten waar ze over praten. Dus prima advies. Ruim en makkelijk parkeren. Voordeel het hoveniersbedrijf kan je planten ook planten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum De Driesprong?

Meer over Tuincentrum De Driesprong

Tuincentrum De Driesprong is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ede, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum De Driesprong is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ede? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum De Driesprong draaien: 0318-614241. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum De Driesprong is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!