Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Vanaf 12 maart 2019 weer geopend!

Groenzo Sevenum
(1) recensie

Logo Groenzo Sevenum

Recensies Groenzo Sevenum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Liesbeth 13-11-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gezellig kleinschalig tuin centrum Goede prijs kwaliteit verhouding Goede service
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Groenzo Sevenum?

Meer over Groenzo Sevenum

Groenzo Sevenum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Sevenum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groenzo Sevenum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Sevenum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groenzo Sevenum draaien: 077 - 4672280. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groenzo Sevenum is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!