Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za08:30 - 17:00
 • Zogesloten
Tuincentrum de Oosteinde Hillegom

Tuincentrum de Oosteinde Hillegom
(21) recensies

Logo Tuincentrum de Oosteinde Hillegom
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum de Oosteinde Hillegom

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Harry 28-06-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede service. Vriendelijk personeel. Altijd accuraat bij de kassa. Nooit teveel betaald.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A. Kraamwinkel 22-04-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Al jaren rijden wij vanuit Oegstgeest naar Hillegom omdat we het een leuk tuincentrum vinden. Behalve het afrekenen. Al meerderen keren is opgevallen dat de dames bij de kassa absoluut geen lol in hun werk hebben. Er wordt altijd gesnauwd. Het overige personeel is wel vriendelijk. Ook vandaag opnieuw deze ervaring. Dames letten niet op afprijzingen en als je aangeeft 60,00 euro teveel betaald te hebben, wordt je niet alleen aan de kassa afgesnauwd, maar is er telefonisch ook geen begrip als blijkt dat je 13,95 alsnog teveel hebt betaald wat nu als tegoed op een klantenkaart staat waarvan 1,00 euro kompleet verdwenen is. Daarnaast zit er nu 45,05 aan contant geld in mijn portemonnee dat ik nergens kwijt kan in deze Carona tijd. Bedank! opnieuw voor de geweldige service en het begrip wat nergens te vinden was!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Yvonne Been 25-06-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ja ik ben Heel erg te vreden .goede service .en ze staan je altijd netjes te woord en behulpzaam .ik kom daar heel erg graag .fijn personeel en altijd ook een fijne begroeting ..Gewoon Fantastisch !!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan 20-04-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Maandag een papyrusplant gekocht (15,-); die was half verwege deze week op dood na dood. Dus wij terug (na 5 dagen), met de vraag.... We waren nog niet aangekomen bij de kassa of die mevrouw die daar achterstond begon te achtereen te kijven dat die te droog was (prikte diep met de vinger in de grond) en had maar een zin ' te droog, te droog'... Zonder ons even te laten uitpraten of iets te vragen. Ik werd toen zeer, zeer kwaad. Uiteraard was er van een gesprek geen sprake meer. Ben weg gegaan en gezworen dat ik hier nooit meer kom. (Mijn vrouw denkt daar anders over omdat ze het een prettige en mooie winkel vindt en we komen er al jaren). Voor mij is het klaar. Wat een slechte service en klantminachting (en voor alle duidelijkheid, dat geldt alleen voor de mevrouw achter die ene kassa; verder waren onze ervaren en de ontvangen adviezen prima); maar ik wil maar een keer in je leven zo geschoffeerd worden in een winkel. Kom er niet meer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Monique 27-08-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een leuk en gezellig tuincentrum. Groot assortiment en leuke koopjeshoek! Ook het kinderboerderijtje is leuk! Ik ben vooral fan van de woonaccessoires.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum de Oosteinde Hillegom?

Meer over Tuincentrum de Oosteinde Hillegom

Tuincentrum de Oosteinde Hillegom is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hillegom, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum de Oosteinde Hillegom is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hillegom? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum de Oosteinde Hillegom draaien: 023-5846338. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum de Oosteinde Hillegom is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!