Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom heeft voor u een ruim assortiment aan tuin- en kamerplanten, zodat u uw huis en tuin weer op kunt frissen en gezellig kunt maken. Ook heeft Tuincentrum De Oosteinde diverse artikelen en gereedschappen waarmee u uw tuin goed kunt onderhouden. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom? Schrijf dan op deze pagina een recensie! Hieronder vindt u de openingstijden van Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Hillegom.

 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum de Oosteinde Hillegom?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Harry 2020-06-28 11:30:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede service. Vriendelijk personeel. Altijd accuraat bij de kassa. Nooit teveel betaald.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A. Kraamwinkel 2020-04-22 17:46:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Al jaren rijden wij vanuit Oegstgeest naar Hillegom omdat we het een leuk tuincentrum vinden. Behalve het afrekenen. Al meerderen keren is opgevallen dat de dames bij de kassa absoluut geen lol in hun werk hebben. Er wordt altijd gesnauwd. Het overige personeel is wel vriendelijk. Ook vandaag opnieuw deze ervaring. Dames letten niet op afprijzingen en als je aangeeft 60,00 euro teveel betaald te hebben, wordt je niet alleen aan de kassa afgesnauwd, maar is er telefonisch ook geen begrip als blijkt dat je 13,95 alsnog teveel hebt betaald wat nu als tegoed op een klantenkaart staat waarvan 1,00 euro kompleet verdwenen is. Daarnaast zit er nu 45,05 aan contant geld in mijn portemonnee dat ik nergens kwijt kan in deze Carona tijd. Bedank! opnieuw voor de geweldige service en het begrip wat nergens te vinden was!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Yvonne Been 2019-06-25 23:16:06

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ja ik ben Heel erg te vreden .goede service .en ze staan je altijd netjes te woord en behulpzaam .ik kom daar heel erg graag .fijn personeel en altijd ook een fijne begroeting ..Gewoon Fantastisch !!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena