Felinaworld.com

(0 recensies)
Openingstijden Felinaworld.com, een tuincentrum in
Naar webwinkel

Bij FelinaWorld.com koop je het hele jaar door al jouw kerstartikelen en collectables online! Van complete kerstdorpen tot kunstkerstbomen; online bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De zoektocht naar unieke cadeaus en verzamelschatten is eindelijk voorbij! Diverse bekende merken zoals Lemax en Luville zijn ruimschoots vertegenwoordigd in deze webshop. Je ontvangt bij FelinaWorld altijd de beste service en jouw aankopen worden veilig en netjes verzonden. Jouw nieuwe complete kerstdorp online bestellen is heel eenvoudig én indien op voorraad ontvang je jouw aankopen de volgende dag al! Zo hoef je nooit lang te wachten totdat je jouw nieuwe schatten kunt bewonderen. Kunstkerstbomen online kopen is heel eenvoudig met de duidelijke categorieën in de webshop.Neem snel een kijkje in de webshop van www.FelinaWorld.com!

Heb je een positieve of negatieve ervaring met deze webshop? Laat dan gerust een recensie achter op onze website! Daarmee maak je tevens kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25,-!

Recensies Felinaworld.com

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Felinaworld.com helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een minder goede ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeld alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Julien Kloosterman

Meer over Felinaworld.com

Felinaworld.com is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Felinaworld.com is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Felinaworld.com draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Felinaworld.com is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!