Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 17:30
  • Zogesloten
Tuincentrum Alco

Tuincentrum Alco
(2) recensies

Logo Tuincentrum Alco

Recensies Tuincentrum Alco

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ria Grouwstra 14-01-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Hartelijk dank voor de mooie kerstboom, 3 weken veel plezier gehad, geen afgevallen naalden. De familie uit Amerika was over en was zeer onder de indruk van de mooie boom van Alco. De kleinkinderen waren blij met een echte boom en geen kunstboom. Hij staat nu weer in de tuin. Hartelijk dank namens de familie Grouwstra Schierstins in Almelo
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Doesburg 08-12-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

De prijzen zijn lager dan bij de grotere tuincentra en je wordt altijd erg vriendelijk geholpen. De medewerkers nemen de tijd voor je en dat is erg plezierig!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Alco?

Meer over Tuincentrum Alco

Tuincentrum Alco is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Vriezenveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Alco is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Vriezenveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Alco draaien: 0546-566161. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Alco is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!