Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentrum Marco Jansen

Breedstraat 17
Dongen, 5105 EA

0162 320718marco-jeannet@home.nl

Beoordeling

Tuincentrum/Hoveniersbedrijf Marco Jansen, aangesloten bij GroenGilde, is een tuincentrum in Dongen dat is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Omdat het ook een hoveniersbedrijf is, krijg je in dit tuincentrum goed advies. Je kunt er terecht voor planten zoals eenjarigen, kuipplanten, kruiden, rozen, klimplanten, vaste planten, heesters, coniferen, bomen, bloembollen en zaden, potten, tuingereedschap, tuinkleding gazonproducten, tuinaarde, organische meststoffen en leuke accessoires, zoals glaswerk, sfeerverlichting, gieters en vazen. Daarnaast worden er regelmatig leuke workshops gegeven, zoals een workshop paasstukjes maken of een workshop kerststukjes maken voor jong en oud.

Omdat de producten gezamenlijk worden ingekocht zijn er regelmatig voordelige aanbiedingen voor de consumenten. De eigenaar wil zijn klanten het liefst producten voor een leuke prijs bieden. Tuincentrum/Hoveniersbedrijf Marco Jansen is ook actief op sociale media om je te informeren over de nieuwtjes. De medewerkers doen hun best om aan de wensen van jou als klant te voldoen. Bekijk de openingstijden om langs te gaan, of kijk verder bij het overzicht van tuincentra in Noord-Brabant met koopzondag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Marco Jansen?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

m.schuurmans 2013-03-26 14:56:46

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi tuincentrum met uitgebreid assortiment van planten en bloemen. Vriendelijk en kundig personeel. Goede bereikbaarheid.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena