Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Tuincentrum Gronsveld

Rijksweg 6
Gronsveld, 6247AH

043 4081261sander

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Gronsveld in Gronsveld? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Gronsveld is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde tuincentrum in Limburg met een grote verscheidenheid aan producten voor binnen en buiten. Het assortiment bestaat onder andere uit bloemstukken, interieur accessoires, planten voor huis en tuin, bomen, tuinartikelen en tuingereedschap. Daarnaast heeft Tuincentrum Gronsveld in Limburg een uitstekende bezorgdienst. Hieronder treft u de actuele openingstijden aan van Tuincentrum Gronsveld. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Gonsveld.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Gronsveld?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdaggesloten
  • Woensdaggesloten
  • Donderdaggesloten
  • Vrijdaggesloten
  • Zaterdaggesloten
  • Zondaggesloten

Permanent Gesloten met ingang van 15 juli 2023

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

m.wijenberg 2017-02-19 15:42:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Veelzijdig tuincentrum! Groot assortiment en zeer gastvrij! AANRADER!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A.C.H.M. Knooren 2015-05-25 21:48:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik wil mijn lof uitspreken over Tuincentrum Gronsveld. Ik kom er al jaren. Super bediening, super service en levering. Er is vakmanschap en grote kennis. Prachtige bloemdecoraties (bijv. grafstukken), goede binnen- en buitenplanten. Een échte aanrader is dit adres.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

T. ter Horst 2011-11-15 16:27:17

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Helaas , Ik heb een gat in mijn hand als het de tuin betreft. Daarom sla ik vaak tuincentra over . Maar als ik ga , ga ik naar Gronsveld. Wat een kennis hebben die , en wat een service. Ze lopen voor een takje ( b.v.) het hele terrein met je door. En dat is groot. Ik kocht een half jaar geleden een athurium. (met advies erbij) , en die doet 't , geweldig. Ik ga hun een foto ervan brengen. Kunnen ze het resultaat zien. Maar dan zit ik weer met dat gat in mij hand. Gelukkig dat ik geen auto meer heb maar een scooter. Dan kan je niet zoveel inladen. Want daar in Gronsveld, ga ik altijd voor de bijl. Een leuk stukje voor op tafel , ze hebben het. Inladen! Hebben ze een bepaalde bloem niet , dan gaan ze proberen deze voor mij in te kopen.Al met al , uit Gronsvekd kom ik altijd weer met een volgeladen scooter thuis. Maar ontzettend tevreden. En zo moet 't. Theo ter Horst
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena