Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten

Tuincentrum Massop
(1) recensie

Logo Tuincentrum Massop

Recensies Tuincentrum Massop

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Wieneke Oly 29-04-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben nu twee keer bij Massop geweest en heb een zeer goede indruk gekregen; de mensen zijn erg vriendelijk en beantwoordden veel van mijn vragen. Ik kreeg goed advies. Prachtig assortiment, mooie tuin om te bekijken, mooi geheel. Ik ben erg tevreden en zal zeker nog vaker terug komen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Massop?

Meer over Tuincentrum Massop

Tuincentrum Massop is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Voorst, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Massop is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Voorst? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Massop draaien: +31.315.651796. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Massop is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!