Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Tuincentrum Frits Janssen
(2) recensies

Logo Tuincentrum Frits Janssen

Recensies Tuincentrum Frits Janssen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Kruidenberg 16-04-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Nu voor de tweede keer mijn neus gestoten. Slechte service, bellen niet terug nadat ik gevraagd had mijn tuin te ontwerpen. Weer eens langsgegaan, extra vroeg. Geen service aanwezig hadden het te druk met hoveniers, geen desinfectiemiddel aanwezig. Op de vraag waar dat was kregen we een grote mond. Men zit kennelijk niet op ons als klant te wachten, maar doorgereden naar Alkmaar, Intratuin. Daar is de service wel perfect. Kom hier dus nooit meer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

30-07-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

het is klein maar je kan er wel veel vinden en jullie doen tuinaanleg en dat ziet er altijd goed uit altijd netjes en altijd opgeruimd maar er staat niet altijd iemand bij de kassa dat zal ik wel doen anders kan iedereen weg lopen zonder te betalen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Frits Janssen?

Meer over Tuincentrum Frits Janssen

Tuincentrum Frits Janssen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Akersloot, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Frits Janssen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Akersloot? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Frits Janssen draaien: 0251-312114. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Frits Janssen is gemiddeld met een 2.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!