Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum Frits Janssen

Kerstshow

Tuincentrum Frits Janssen in Akersloot heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum Frits Janssen om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow bezoeken bij Tuincentrum Frits Janssen

Tuincentrum Frits Janssen heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum Frits Janssen.

Wilt u weten of Tuincentrum Frits Janssen in Akersloot de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum Frits Janssen

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum Frits Janssen? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum Frits Janssen in Noord Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum Frits Janssen in Akersloot.
 

Tuincentrum Frits Janssen

Klein Dorregeest 3 A
Akersloot, 1921HA

0251-312114tuincentrum.f.janssen@hetnet.nl

Beoordeling