Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt"

Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt"
(1) recensie

Logo Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt"

Recensies Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt"

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mieke van den-Berg 14-04-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ze zijn zeer vriendelijk en deskundig. Op verzoek bestellen zijn zelfs planten die door andere grote tuincentra in Wassenaar niet besteld worden, zoals bijvoorbeeld streptocarpussen. er is geen mooiere Japanse esdoorn dan die ik hier ooit kocht.de bloedrode kleuren zijn uit de verte te bewonderen en iedereen wil hem hebben.Je kunt ook rustig gereedschappen meekrijgen als je op het aangrenzende Dorpskerkhof iets wil boter planten, het maakt niet uit, tot de kruiwagen toe. Het gezegde: 'klein maar fijn' gaat hier helemaal op.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt"?

Meer over Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt"

Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt" is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wassenaar, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt" is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wassenaar? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt" draaien: 070-5112430. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bloemen en Plantenhandel "De Kleine Markt" is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!