Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za08:30 - 17:30
  • Zogesloten
Tuincentrum Drint

Tuincentrum Drint
(2) recensies

Logo Tuincentrum Drint

Recensies Tuincentrum Drint

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

bc 24-03-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

goede winkel met een ruim assortiment van zowel bloemen, planten, aarde/potgrond en decoratie. behulpzaam en vriendelijk personeel. prettige winkel om doorheen te lopen .goede kwaliteit en service. ik kom hier graag!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

hans 11-07-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Koop al jaren bij dit bedrijf en altijd naar volle tevredenheid. Er ging dit jaar wat mis met de aangekochte planten er kwamen geen knoppen/bloemen in. Verkoper E ...n heeft fantasische service verleend door te komen kijken e n deed dit na zijn werktijd en bood mij voor de teleurstelling meerdere nieuwe planten aan die ik gratis kon komem uitzoeken. De reeds aangekochten mocht ik ook houden. Dat noem ik nog eens service. Ook het andere personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Parkeren en inladen kan je vlak voor de deur en men is zeer behulpzaam als je hulp nodig hebt. Kortom goede producten een fijne sfeer ( ook met de kerst shows ) en goede servicewaar je graag naar toe gaat
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Drint?

Meer over Tuincentrum Drint

Tuincentrum Drint is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Grootegast, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Drint is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Grootegast? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Drint draaien: 0594-612476. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Drint is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!