Zwanenburg Kies andere plaats

Warentuin.nl
(5) recensies

Logo Warentuin.nl

Reviews Warentuin.nl

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

R. Davelaar 31-07-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Bestelling van planten gedaan. Was aangenaam verrast door het assortiment. De planten werden bezorgd in een halve kartonnen doos met plastic erover. Jammer dat er geen stevige doos vanaf kon. Bij het openen van het pakket kwam ik er al snel achter dat er van alles mis was. 2 plantjes hadden in de knel gezeten. 2 Andere planten waren niet wat ik had besteld. De bestelde 2 taks drakenbloedboompjes van 60 cm waren ineens 1 taks drakenbloedboompjes van net 40 cm. Ik had bewust grotere besteld ivm grote potten waar ze in moesten. De vleesetende plant zat er niet eens in. Gebeld en mail gestuurd met foto's. Aan de telefoon werd mij beloofd dat ik een retoursticker zou krijgen en de juiste planten. Later een mail: De planten groeien nog wel, u krijgt de helft van uw geld terug. De andere plant is er ineens niet meer. Ik wil geen kleine planten, ik wil wat ik bestelde. Nu zit ik met 2 planten waar ik geen pot voor heb. Door de slechte service zien ze mij niet weer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Laura 02-09-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

19/8 bestelling geplaatst ook direct betaald. maandag 24/8 bericht gekregen dat het artikel (loungeset ter waarde van €599) uitverkocht is. Het was nog op voorraad toen wij het hebben besteld, logisch gezien reserveer je dit dan voor de klant. Bericht gekregen met 4 andere sets & daarop gereageerd dat ik daar niet zomaar mee akkoord ga. Ik wil eerst weten welke modelnummers erachter hangen en wat de prijzen zijn. Wij gaan tenslotte niet akkoord met een goedkopere set. Jammer genoeg duurt het ontzettend lang voor ze reageren. Al met al best een vreemde zaak als je iets besteld & betaald dat het ineens een paar dagen later er niet meer is. Mag dan op zijn minst verwachten dat ze even netjes bellen in plaats van een mail sturen. Tot op heden nog geen reactie gekregen, verder wel netjes dat ze met andere aanbiedingen komen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

van Vleuten 22-01-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb hier voor het eerst online tuinartikelen besteld en het is me zeker meegevallen. Ik vond vrij makkelijk wat ik nodig had. De prijzen lijken bovendien vergelijkbaar met andere goedkope tuincentra. De potten werden netjes binnen twee dagen bezorgd, waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden. Verzending is wel pas gratis vanaf twintig euro dus pas op dat je niet een te kleine bestelling plaatst. Ik zelf zat ruim over deze grens dus voor mij was het niet echt een probleem maar toch. De klantenservice zelf heb ik niet hoeven contacteren dus daar kan ik niet veel over zeggen. Ik zou deze webwinkel zeker aan anderen aanraden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

John.W 30-07-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

In het voorjaar hebben wij onze tuin ingericht met diverse producten van Warentuin. De website ziet er overzichtelijk uit en het assortiment is erg groot. We hebben ondertussen veel producten besteld en deze worden altijd goed en snel bezorgd. Bij de levering van de tuinset hebben we prettig contact gehad met de klantenservice over de aflevering, doordat we zelf veel overdag aan het werk zijn. De klantenservice was vriendelijk en de tuinset werd door een servicepunt afgeleverd op het moment dat het ons uitkwam. De prijzen zijn daarnaast nagenoeg hetzelfde als in de winkel waardoor bij ons het gemak van thuisbezorging erg hoog in het vaandel staat. Ook wij zijn erg tevreden over deze webwinkel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Linda 28-07-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Nette service, op vragen werd goed gereageerd en ze hielden me goed op de hoogte over de levering. Tuinset besteld en erg tevreden, ik zou er zeker nogmaals bestellen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Warentuin.nl?

Meer over Warentuin.nl

Warentuin.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Warentuin.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Warentuin.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Warentuin.nl is gemiddeld met een 3.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!