Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Warentuin.nl

Beoordeling

Warentuin is een samenwerkingsverband van zelfstandige tuincentra met vestigingen door heel Nederland. Met een volledig online assortiment biedt Warentuin het gemak van thuiswinkelen gecombineerd met jarenlange kennis vanuit de tuinbranche! 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Warentuin.nl?

Jan Sleegers  2021-10-16 12:29:06

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Met plezier online gewinkeld bij jullie. En daarbij stukken goedkoper als bij n ander tuincentrum. Jasje Stuc
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R. Davelaar 2016-07-31 11:00:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Bestelling van planten gedaan. Was aangenaam verrast door het assortiment. De planten werden bezorgd in een halve kartonnen doos met plastic erover. Jammer dat er geen stevige doos vanaf kon. Bij het openen van het pakket kwam ik er al snel achter dat er van alles mis was. 2 plantjes hadden in de knel gezeten. 2 Andere planten waren niet wat ik had besteld. De bestelde 2 taks drakenbloedboompjes van 60 cm waren ineens 1 taks drakenbloedboompjes van net 40 cm. Ik had bewust grotere besteld ivm grote potten waar ze in moesten. De vleesetende plant zat er niet eens in. Gebeld en mail gestuurd met foto's. Aan de telefoon werd mij beloofd dat ik een retoursticker zou krijgen en de juiste planten. Later een mail: De planten groeien nog wel, u krijgt de helft van uw geld terug. De andere plant is er ineens niet meer. Ik wil geen kleine planten, ik wil wat ik bestelde. Nu zit ik met 2 planten waar ik geen pot voor heb. Door de slechte service zien ze mij niet weer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Laura 2015-09-02 11:16:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

19/8 bestelling geplaatst ook direct betaald. maandag 24/8 bericht gekregen dat het artikel (loungeset ter waarde van €599) uitverkocht is. Het was nog op voorraad toen wij het hebben besteld, logisch gezien reserveer je dit dan voor de klant. Bericht gekregen met 4 andere sets & daarop gereageerd dat ik daar niet zomaar mee akkoord ga. Ik wil eerst weten welke modelnummers erachter hangen en wat de prijzen zijn. Wij gaan tenslotte niet akkoord met een goedkopere set. Jammer genoeg duurt het ontzettend lang voor ze reageren. Al met al best een vreemde zaak als je iets besteld & betaald dat het ineens een paar dagen later er niet meer is. Mag dan op zijn minst verwachten dat ze even netjes bellen in plaats van een mail sturen. Tot op heden nog geen reactie gekregen, verder wel netjes dat ze met andere aanbiedingen komen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena