Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 16:30
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

van maart t/m juni op vrijdag tot 20.00 uur geopend.

Tuincentrum Steentjes Silvolde
(2) recensies

Logo Tuincentrum Steentjes Silvolde

Recensies Tuincentrum Steentjes Silvolde

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Rudy Koppenol 21-12-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldig mooi tuincentrum voor onze regio Achterhoek, uitgebreid assortiment, enorme keuze op het gebied van planten, zowel buiten als binnenplanten, gezellige sfeer en waar het leuk rondneuzen is en waar je altijd met iets wel naar huis gaat. Goed prijs en kwaliteitverhouding. Toppie!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Erik Wieskamp 05-05-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum Steentjes ligt aan een doorgaande weg en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het tuincentrum is overzichtelijk en er is duidelijk verschil tussen binnenplanten, buitenplanten, éé'njarige planten, heesters en struiken. Het is een familiebederijf met leuke mensen die verstand van zaken hebben.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Steentjes Silvolde?

Meer over Tuincentrum Steentjes Silvolde

Tuincentrum Steentjes Silvolde is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Silvolde, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Steentjes Silvolde is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Silvolde? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Steentjes Silvolde draaien: 0315-323156. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Steentjes Silvolde is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!