Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten
Tuincentrum de Polleveen

Tuincentrum de Polleveen
(1) recensie

Logo Tuincentrum de Polleveen

Recensies Tuincentrum de Polleveen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Wim 28-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

De hoveniers van De Polleveen uit Voorthuizen hebben ons zeer goed geholpen met het ontwerp en de aanleg van onze tuin! Zeker de moeite waard om minimaal een offerte bij op te vragen, de voorgestelde prijs voor onze tuin was goed. Mannen, bedankt!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum de Polleveen?

Meer over Tuincentrum de Polleveen

Tuincentrum de Polleveen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Voorthuizen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum de Polleveen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Voorthuizen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum de Polleveen draaien: 0342-473040. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum de Polleveen is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!