Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 18:00
  • Di08:00 - 18:00
  • Wo08:00 - 18:00
  • Do08:00 - 18:00
  • Vr08:00 - 18:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten

Fonteyn Outdoor Living Mall
(12) recensies

Logo Fonteyn Outdoor Living Mall
  • Rolstoel vriendelijk
  • WiFi
  • Grote parkeerplaats

Recensies Fonteyn Outdoor Living Mall

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Herm Droog 12-03-2018

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heb via internet tuinhuisje- metaal- 321x241 Annamarie uitgezocht en rijdt vanuit Oss om dit artikel op te halen. (weet dus wat ik wil!!) Heb meer dan 3/4 uur moeten wachten op iemand die een bon kon opmaken om artikel mee naar huis te nemen.!!! Eerst werd gezegd(infobalie)over 1/4 uur komt iemand, daarna zou iemand na1/2 uurwachten komen en uiteindelijk ben ik na 3/4 uur vertrokken omdat ik een dringende andere verplichting had!! Dus: het duurt langer dan 3 kwartier om iemand te vinden die een bon voor een artikel kan opmaken!! Logistiek niet goed georganiseerd!!! Mijn kosten(schade) : 190 km voor niets rijden- ca 120 euro bezorgkosten als ik alsnog kies voor Fontyn., en mijn tijd!! Directie kijk af en toe door de bril van de klant!! Infobalie ,aardige dames maar geeft onjuiste info.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ykrieg 03-06-2017

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

enorme voorraden en snelle levering heeft fonteyn niet waar kunnen maken een grote teleurstelling. Lang wachten op herstel werk van blokhut. die te wensen overlaat. weer een grote teleurstelling. wachten nog steeds. Wij hadden meer verwacht van dit mooie bedrijf en zijn erg teleurgesteld in de service. Veel geld betaald voor het plaatsen, veel fouten en herstel blijft uit. Dus een dikke onvoldoende helaas. levering keuken en omwisselen van de plaat was wel prima. blokhut een drama, dikke onvoldoende! Zo jammer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anja 10-08-2016

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prima service en uitstekend en vriendelijk personeel en ondanks de brand alles op tijd geleverd
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

a.segerink 05-08-2016

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

onvriendelijk personeel, wij wilden meer weten over houten blokhutten , maar de verkoper die ons hielp , had hier geen verstand van.Hij zei dat hij een collega zou laten komen, wij werden in het restaurant gezet , de medewerker moet nog steeds komen........ nooit gezien terwijl de eerste verkoper nog langs ons heen liep. Geen oog voor de klant hebben ze hier, jammer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Carolien 03-06-2016

13 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Personeel helpt je niet ook als je er naar vraagt komt er niemand. Prachtige winkel maar ik zou inzetten op wat beter personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Fonteyn Outdoor Living Mall?

Meer over Fonteyn Outdoor Living Mall

Fonteyn Outdoor Living Mall is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Uddel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Fonteyn Outdoor Living Mall is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Uddel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Fonteyn Outdoor Living Mall draaien: +31 577-456040. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Fonteyn Outdoor Living Mall is gemiddeld met een 3.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!