Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten

Groencentrum Van Kleinwee
(1) recensie

Logo Groencentrum Van Kleinwee

Recensies Groencentrum Van Kleinwee

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Anna van den Berg 08-07-2011

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vorige week nog in dit tuincentrum geweest. Lekker gemoedelijk. Veel keus. We hebben wat plantjes voor de volkstuin gekocht en nog wat accessoires. Er is altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en het is er leuk geprijsd. Een aanrader!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Groencentrum Van Kleinwee?

Meer over Groencentrum Van Kleinwee

Groencentrum Van Kleinwee is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Vleuten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groencentrum Van Kleinwee is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Vleuten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groencentrum Van Kleinwee draaien: 030-6775180. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groencentrum Van Kleinwee is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!