Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Groencentrum Van Kleinwee

Bijleveldweg 7A
Vleuten, 3451RL

030-6775180info@vankleinwee.nl

Beoordeling

Als je op zoek bent naar een tuincentrum in Vleuten in de provincie Utrecht, kun je kiezen voor Groencentrum van Kleinwee. Dit is een tuincentrum van wel 15.000 vierkante meter. Voor een groot deel bestaat het assortiment uit planten en bomen. Maar ook voor duurzame tuinbenodigdheden als natuurstenen, sierbestrating, LED-verlichting en FSC-hout, vijveraccessoires, graszoden, sedummatten grond, zand, grind en potten kun je bij dit tuincentrum terecht. Naast producten kun je bij Groencentrum van Kleinwee ook terecht voor ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin.Groencentrum van Kleinwee heeft ook een webshop, waar producten kunnen worden besteld die af kunnen worden gehaald in het tuincentrum. De producten die je online kunt bestellen zijn bloempotten, sedummatten, sedumplanten en sedumtray’s. Daarnaast geven Arie en Margot van Kleinwee een aantal keer per jaar ook leuke workshops. Ga eens langs om de aanbiedingen te bekijken. Bijvoorbeeld op een koopzondag. Of zie hieronder voor de openingstijden.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Groencentrum Van Kleinwee?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdag09:00 - 17:00
  • Woensdag09:00 - 17:00
  • Donderdag09:00 - 17:00
  • Vrijdag09:00 - 17:00
  • Zaterdag09:00 - 16:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Anna van den Berg 2011-07-08 15:29:12

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vorige week nog in dit tuincentrum geweest. Lekker gemoedelijk. Veel keus. We hebben wat plantjes voor de volkstuin gekocht en nog wat accessoires. Er is altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en het is er leuk geprijsd. Een aanrader!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Tuincentrum met ruime keuze aan beplanting

Het assortiment van ons tuincentrum bestaat voor een belangrijk deel uit planten en bomen, vandaar dat wij liever spreken van een Groencentrum. Naast een ruime keuze aan beplanting, vindt u ook bouwmaterialen voor de inrichting van de tuin, zoals tuinhout en (sier)bestrating. Ook verkopen wij graszoden van A kwaliteit.

Groencentrum van Kleinwee heeft een totaaloppervlak van meer dan 15.000 m2.

 

Kijk voor onze actuele openingstijden op onze website of facebookpagina.