Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di08:00 - 18:00
  • Wo08:00 - 18:00
  • Do08:00 - 18:00
  • Vr08:00 - 18:00
  • Za08:00 - 18:00
  • Zogesloten

Tuincentrum Brinkman
(13) recensies

Logo Tuincentrum Brinkman

Recensies Tuincentrum Brinkman

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

L.Dekker 30-05-2020

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij zijn, in alle opzichten, zeer tevreden over dit tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Esther Assen 07-05-2020

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd vriendelijk Mevrouw Brinkman en medewerkers. Altijd volop keuze. Ik kom graag bij jullie. Vandaag ook weer erg geslaagd met planten en ook mooie buiten potten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Xx 22-02-2019

23 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prachtige bedrijf, super mooi assortiment, kom er al jaren. Heb er al aardig wat gekocht toen ik nog financieel in goede doen was . Laatst vroeg ik om een kunststof bloempot, laatste vh assortiment, prijs afgesproken. Dag erna gebeld of ze hem vast wilden houden, kom ik daar komt er ineens €5,- bij?? Lig niet wakker van €5,- maar vh principe! Je spreekt een prijs af en ineens wordt er wat bovenop gedaan? Heel vreemd en niet correct! Erg jammer. Ik geef graag uit aan mooie planten zelfs als ik er minder bij zit maar hier heb ik wel buikpijn van. Niet netjes van jullie!! Als ik weer in goede doen ben zal ik wel 2x nadenken of ik het bij jullie uitgeef!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C. Paape 18-02-2019

14 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een feest weer in de tuin. Vanmiddag naar mijn favoriete tuincentrum geweest. Altijd vriendelijk, behulpzaam, kundig en een mooi fris en heel ruim assortiment. Voor mij geen mega grote tuincentra’s waarin overdaad en randspullen het gezicht bepalen. Mijn bakken en potten staan te shinen en wetende dat de prachtig ontwikkelde violen in alle uitbundigheid nog fraaier gaan worden. Mijn dag is een feestje geworden. Dank jullie wel meneer en mevrouw Brinkman jullie visite kaartje kan weer met trots op mijn tuintafel. Wilde mijn enthousiasme niet voor mezelf houden
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Helene Stafleu 02-04-2018

11 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heerlijk ambachtelijk tuincentrum. De mensen zijn vriendelijk en deskundig. Hier gaat het nog echt om de planten en niet om allerlei snuisterijen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Brinkman?

Meer over Tuincentrum Brinkman

Tuincentrum Brinkman is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wenum Wiesel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Brinkman is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wenum Wiesel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Brinkman draaien: 055-3121431. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Brinkman is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!