Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 18:00
 • Za09:30 - 17:00
 • Zo10:00 - 17:00
Bos Heerenveen

Bos Heerenveen
(9) recensies

Logo Bos Heerenveen
 • Domela Nieuwenhuisweg 1
 • 8448GK Heerenveen
 • 0513-636250
 • Rolstoel vriendelijk
 • Grote parkeerplaats

Recensies Bos Heerenveen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Hans 25-08-2018

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We zijn er een poosje niet geweest we zijn geschrokken wat een rommeltje . De kas lekt overal het is er smerig de planten zijn verdroogt . Moet nog zien of ze het nog lang volhouden .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Regina 08-12-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum is een stuk kleiner geworden in de laatste jaren. Het is er heel erg koud en de lift is altijd kapot en deze laten ze niet meer maken. Dus lopend met kinderwagen of rolstoel dan moet je de steile auto helling nemen. Niet handig of veilig!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Haitsma 10-01-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vandaag in het tuincentrum geweest en wat een vooruitgang . Het ziet er weer super uit dit is weleens anders geweest . Het personeel is erg klantvriendelijk en heel behulpzaam . Dikke pluim voor jullie en ga zo door dan komen de klanten ook wel weer . Ik vind de nieuwe indeling echt super , de planten zien er goed uit en de indeling werkt echt . Ik kom weer en zal zeker reclame voor jullie maken . Een goed 2013 gewenst aan jullie allemaal.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Athatched 09-01-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ja het is minder dan een paar jaar geleden. Echter.... alles is minder. Ook het geld om te investeren. Het personeel doet haar uiterste best om U als klant te helpen. Ja minder assortiment, maar gezien de bezuinigingen is het prima!! Mijn pet af voor ondernemers zoals deze die hun kop boven water proberen te houden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

marga 09-12-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag in het tuincentrum geweest. Complimenten voor het vriendelijke personeel, het is er gezellig en knus in kerstsfeer gemaakt. Een mooie service vind ik dat er tuin- en creatieve boeken beschikbaar zijn die je, onder het genot van een kopje koffie van de zaak, in kunt kijken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Bos Heerenveen?

Meer over Bos Heerenveen

Bos Heerenveen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heerenveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bos Heerenveen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heerenveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bos Heerenveen draaien: 0513-636250. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bos Heerenveen is gemiddeld met een 3.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!