Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma06:00 - 06:00
  • Di06:00 - 06:00
  • Wo06:00 - 06:00
  • Do06:00 - 06:00
  • Vr06:00 - 06:00
  • Za06:00 - 06:00
  • Zo06:00 - 06:00

Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein
(3) recensies

Logo Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein

Recensies Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

GHJ van Emmerik 15-06-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Oke.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Valerie Jhari 18-04-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum Ruitenbeek is een verzorgd tuincentrum met o.a. planten, fruitbomen en bloemen. Mooie collectie voor tuinliefhebbers en mensen met een moestuin. Zelf kopen wij hier bloemen en een aanrader is ook de Spaanse peperplant. Vergeleken met een groot tuincentrum ben je hier soms nog goedkoper uit. Een bezoek waard voor iedereen in de provincie Utrecht of zuid Holland.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Trudy Vissers 06-04-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Kom al heel vaak bij Fam Ruitenbeek,je wordt altijd heel vriendelijk geholpen. Ook de keuze is meer dan genoeg.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein?

Meer over Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein

Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hagestein, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hagestein? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein draaien: 0347-351582. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Ruitenbeek, Hagestein is gemiddeld met een 4.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!