Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 20:00
  • Di09:00 - 20:00
  • Wo09:00 - 20:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo09:00 - 18:00
Tuincentrum Oosterik

Tuincentrum Oosterik
(52) recensies

Logo Tuincentrum Oosterik
  • Rolstoel vriendelijk
  • Café
  • Grote parkeerplaats

Reviews Tuincentrum Oosterik

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

anne 27-05-2018

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

rommelig, en veel kapot en de medewerkers spreken allemaal pools erg irritant ze kijken ook niet blij ze zijn heel snel geirriteerd ,in dit bedrijf moet van alles winst gemaakt worden van voedsel tot tuinhuisjes,,heel jammer daardoor oogt het allemaal heel goedkoop
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ellen 21-05-2018

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Veel positieve verhalen over Oosterik gehoord. Helaas viel dat ontzettend tegen vandaag na een bezoek aan Oosterik. Het assortiment is enorm, helaas staat dit totaal niet overzichtelijk opgesteld waardoor er geen logica of route in de winkel is. Veel te vol! Na een bezoekje aan het tuincafe en toilet hoop ik dat ik geen voedselvergiftiging of iets anders heb opgelopen. De hygiëne was ver te zoeken, smerig gewoon! Overal liggen handgeschreven prijspapieren en veel medewerkers hebben geen bedrijfskleding aan waardoor het nog onduidelijker is. Kortom wij komen niet meer terug! Zelden zo’n vieze en rommelige winkel gezien! Het lijkt wel of producten in de stellingen worden gesmeten!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.van Laarhoven 09-05-2018

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Oh, oh, eigenaar(s) van het Oosterik. Fantastisch tuin extra met zeer veel keus en vooral 1 jarig spul. Prijzen zijn prima, maar dan de toiletten en restaurant! Wat een bende, toiletten stinken een uur in de wind, regelmatig al opmerkingen gemaakt over het kunnen drogen van de handen na het wassen,, deze droger werken inmiddels al ruim een jaar niet. Blazen koude lucht. Toiletten zijn smerig en toiletpapier ligt als confetti door de toiletruimtes. Diep schande voor zo’n bedrijf. Dan het restaurant. Hier eet ik niet meer, het is altijd koud eten, slappe friten en schitzels die ruim van tevoren gebakken zijn en als leren lappen verkocht worden.. de tafels, vies en smerig, stoelen blijf je aan kleven, zo vet als ze zijn. De kassa, hier moet je zo lang wachten dat het eten wat nog iets warm is echt koud wordt. Kassa bediening 1 persoon, mensen in de rij......veelal 10 tot 15 personen. Veel Polen die geen hulp kunnn bieden. Heren...... maak hier eens wat moois en goed van!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

joke 09-04-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

webwinkel mag wat beter,bij vragen vaste planten krijg je standaard perkgoed dus je kunt niet zien of bepaalde planten aanwezig zijn,verder prima centrum kom er regelmatig even neuzen voor allerhande tuinartikelen,al is het niet naast de deur
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sonia Callebaut 08-04-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vind deze tuincentra heerlijk vertoeven wij maken er ieder jaar een dag uitstap van smorgen ideeen opdoen smiddags lekker eten (juist laatste keer was beetje koud) en snamiddags shoppen shoppen tot de auto vol is hihi groetjes aan het personeel en oh ja vlugge reactie op vragen toppi
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Oosterik?

Meer over Tuincentrum Oosterik

Tuincentrum Oosterik is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Denekamp, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Oosterik is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Denekamp? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Oosterik draaien: 0541-351888. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Oosterik is gemiddeld met een 3.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!