Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma08:30 - 18:00
 • Di08:30 - 18:00
 • Wo08:30 - 18:00
 • Do08:30 - 18:00
 • Vr08:30 - 20:00
 • Za08:30 - 17:00
 • Zogesloten
Openingstijden notitie

In januari en februari sluit Den Heuvel op vrijdag om 18.00 uur.

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel
(4) recensies

Logo Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé

Recensies Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

marieke Brehm 20-10-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi assortiment, fijn altijd behulpzaam personeel met goede tips. Mooie indeling met veel verscheidenheid. Ons straatwerk is top aangelegd. Wordt echt de tijd voor je vragen genomen. Leuk spaarsysteem ook. Wij komen er graag
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

hans van saane 24-05-2014

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een leuk en mooi tuincentrum waar we eindelijk eens tevreden over zijn. Veel keuze en een gezellige sfeer. Geen massa als bij de grotere tuincentrums, waar je meestal de zelfde artikelen kan kopen. Tevens een leuk spaarsysteem voor de aankopen in de rustige maanden. Komen we zeker vaker
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Fam. Munter 19-04-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Naar aanleiding van het overlijden van mijn vader hebben we een rouwstuk besteld. De rustige begeleiding en het geduldig aanhoren van onze wensen hebben geleid tot een prachtig bloemstuk.Waarvoor onze dank.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J. Bakker 12-03-2012

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een leuk en gezellig tuincentrum. Een plek waar je leuke ideetjes op kan doen en personeel wat je graag wil helpen bij het maken van een juiste plant keuze. Helemaal Top. Ik ga hier zeker vaker heen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel?

Meer over Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wervershoof, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wervershoof? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel draaien: 0228-581385. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!