Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kamerplanten assortiment Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Kamerplanten

Bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel in Wervershoof kunt u kamerplanten kopen voor in huis. Bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel in  helpen ze u graag in de keuze voor de beste kamerplanten, die aansluiten op uw wensen en situatie. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Het deskundige personeel van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel in  is u graag van dienst om u te adviseren in uw keuze.

Kamerplanten kopen bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Kamerplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Yucca
  • Varen
  • Lepelplant
  • Orchidee

Wilt u weten of Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel in Wervershoof de Areca, Aloe Vera of Ficus verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kamerplanten.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Holland bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren in de verzorging van de plant. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel in Wervershoof helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel
(4) recensies

Logo Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel