Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:30 - 17:00
  • Di07:30 - 17:00
  • Wo07:30 - 17:00
  • Do07:30 - 17:00
  • Vr07:30 - 17:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Bart Faassen Tuincentrum Tegelen

Bart Faassen Tuincentrum Tegelen
(1) recensie

Logo Bart Faassen Tuincentrum Tegelen
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Bart Faassen Tuincentrum Tegelen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Lizet Peeters 26-11-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een echt plantencentrum voor de liefhebber. Een héél groot sortiment met ook grote maten. Zéér deskundig personeel. Ze maakten mijn lastige beplantingslijst compleet en leverden het netje thuis af.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Bart Faassen Tuincentrum Tegelen?

Meer over Bart Faassen Tuincentrum Tegelen

Bart Faassen Tuincentrum Tegelen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Tegelen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bart Faassen Tuincentrum Tegelen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Tegelen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bart Faassen Tuincentrum Tegelen draaien: 077-3737000. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bart Faassen Tuincentrum Tegelen is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!