Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Coppelmans

Op Tuincentrum Overzicht kunt u uiteraard een overzicht vinden van alle Coppelmans tuincentra die gevestigd zijn in Nederland. Als u op zoek bent naar tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen, of welke andere tuinbenodigheden dan ook, bent u bij deze keten op het juiste adres. U kunt op uw Coppelmans vestiging klikken voor openingstijden, een routebeschrijving, folders en aanbiedingen. Wilt u weten wanneer Coppelmans koopzondagen heeft?

Met meer dan 45 jaar ervaring heeft de Coppelmans groep veel ervaring met het bieden van producten tegen zeer aantrekkelijk prijzen en uitstekende kwaliteit. Ooit begonnen met de verkoop van eigen producten op de markt, nu uitgegroeid naar acht tuincentra met meer dan 160 mensen in dienst.

 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom worden planten als Geraniums, Primula’s en perkplanten door de organisatie zelf ingekocht bij kwekers uit de regio. De planten worden op de dag van de inkoop naar de winkels gebracht, waardoor het assortiment altijd zeer vers is.

Coppelmans tuincentra