Barbequeshop.nl

(0 recensies)
Openingstijden Barbequeshop.nl, een tuincentrum in
Naar webwinkel

Onlin houtskoolbarbecues, gasbarbecues of elektrische barbecue kopen? Neem eens een kijkje bij Barbequeshop.nl, daar vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke eetervaring in eigen tuin. Ook kunt u op Barbequeshop.nl online barbecue-accessoires kopen voor een ultieme en veilige barbecue-ervaring. Op Barbequeshop.nl koopt u barbecues en accessoires van merkzen zoals Weber, Big Green Egg, Outdoorchef, Cobb, Barbecook en meer! Er is dus een ruime selectie A-merken verkrijgbaar, maar dat hoeft niet te betekeken dat u altijd de hoofdprijs betaalt. Alle barbecues worden gratis verzonden en de producten zijn altijd zo scherp mogelijk geprijsd. Heeft u een klacht over of positieve ervaring met barbequeshop.nl? Deel uw ervaring door hieronder een recensie te schrijven voor Barbequeshop.nl en maak iedere maand kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Recensies Barbequeshop.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Barbequeshop.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Barbequeshop.nl

Barbequeshop.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Barbequeshop.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Barbequeshop.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Barbequeshop.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!