Huisdierzaak.nl

(0 recensies)
Openingstijden Huisdierzaak.nl, een tuincentrum in
Naar webwinkel

Online hondenvoer, kattenvoer of een kattenbak kopen? Neem dan eens een kijkje op Huisdierzaak.nl. Huisdierzaak.nl is een betrouwbare dierenwebwinkel voor al uw dierenbenodigdheden. Het assortiment is erg groot en dat maakt het online shoppen wel zo prettig, een one-stop-shop zullen we maar zeggen. Het online assortiment dierenartikelen bestaat onder andere uit dierensnacks, halsbanden, kooien, aquaria, dierenvoer, dierenkammen en -borstels en nog veel meer. Uw huisdier zal zich heerlijk tevreden voelen met de producten van Huisdierzaak.nl. Bestellen gaat eenvoudig online via de webwinkel en als u uw producten voor 23.59 bestelt, heeft u uw bestelling de eerst volgende werkdag nog in huis. Hieronder leest u recensies voor Huisdierzaak.nl heeft u zelf een positieve of negatieve ervaring met Huisdierzaak.nl? Schrijf dan een recensie over deze webwinkel en maak iedere maand kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Recensies Huisdierzaak.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Huisdierzaak.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Huisdierzaak.nl

Huisdierzaak.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Huisdierzaak.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Huisdierzaak.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Huisdierzaak.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!