Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma13:30 - 17:30
  • Di09:30 - 17:30
  • Wo09:30 - 17:30
  • Do09:30 - 20:00
  • Vr09:30 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00 Nu open!
  • Zogesloten
Tuincentrum Ottema

Tuincentrum Ottema
(1) recensie

Logo Tuincentrum Ottema

Recensies Tuincentrum Ottema

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Demian 11-02-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vriendelijk personeel ik had een grote boom gekocht en het personeel hielp mij met het inpakken van de auto. De aanbieding 10 vaste planten voor tien euro is helemaal top! Deze winkel is een echte aanrader. zeker de moeite waard om even te gaan kijken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Ottema?

Meer over Tuincentrum Ottema

Tuincentrum Ottema is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Marum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Ottema is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Marum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Ottema draaien: 0612727503. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Ottema is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!