Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:00 tot 16:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma07:00 - 17:30
  • Di07:00 - 17:30
  • Wo07:00 - 17:30
  • Do07:00 - 17:30
  • Vr07:00 - 17:30
  • Za08:00 - 16:00 Nu open!
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Vrijdag koopavond van april t/m september: 19.00 tot 21.00 uur

Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Logo Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland
  • Rolstoel vriendelijk

Recensies Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vind jij van Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland?

Meer over Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nieuw-Lekkerland, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nieuw-Lekkerland? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland draaien: 0184 - 682 866. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!