Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Terug naar het overzicht

Onkruid- en insectenbestrijding assortiment Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Onkruid- en insectenbestrijding

Bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerland kunt u onkruid- en insectenbestrijding kopen voor in uw tuin. In Nederland zijn veel tuincentra die onkruid- en insectenbestrijding verkopen. Sommige insecten vullen hun maag met uw mooie planten, die u met liefde verzorgd heeft. Dit kan de bedoeling niet zijn en hier zijn tegenwoordig goede oplossingen voor. In de lijst met onderstaande tuincentra kunt u doorklikken om meer over de specifieke assortimenten te weten te komen.

 

Onkruid- en insectenbestrijding kopen bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Bestrijdingsmiddelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Onkruidbestrijding
  • Insectenbestrijding
  • Plantenbescherming

Wilt u weten of Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerland de mosverwijderaar, het mierenpoeder of anti-luizenmiddel verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in onkruid- en insectenbestrijding.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Zuid Holland bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerland helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Planetenlaan 75
Nieuw-Lekkerland, 2957 SM

0184 - 682 866info@tegelhandelboer.nl