Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Terug naar het overzicht

Tuinhout & -afscheiding assortiment Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Tuinhout & -afscheiding

Bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerland kunt u artikelen van tuinhout kopen voor in uw tuin. Hout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. U kunt hierbij denken aan palen, planken en hout voor onder andere vlonders, schermen, overkappingen, tuinhuisjes en pergola’s. Of u nu zelf handig bent en uitgebreid gaat klussen of dat u meer naar kant en klare producten zoekt die u alleen hoeft te installeren, beide zijn mogelijk bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland. Heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Neem even contact op met het tuincentrum. Bij sommige tuincentra is het namelijk mogelijk dat het personeel uw tuinhouten producten komt installeren of plaatsen.

Intergard tuinhout

Artikelen van tuinhout kopen bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Tuinhout is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Tuinhuis 
  • Overkapping
  • Tuinhekken
  • Tuinschermen en schuttingen

Wilt u weten of Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerland de schuttingen, overkapping of tuinhekken verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinhout.

 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

 helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerlandzodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Zuid Holland bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in 

 

Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland

Planetenlaan 75
Nieuw-Lekkerland, 2957 SM

0184 - 682 866info@tegelhandelboer.nl