Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Koopavond op donderdag van half maart tot eind december.

Tuinadviescentrum Noordbarge

Tuinadviescentrum Noordbarge
(2) recensies

Logo Tuinadviescentrum Noordbarge
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuinadviescentrum Noordbarge

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Marianne 23-04-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik krijg altijd goed advies en als ze iets niet op voorraad hebben, bestellen ze het voor je. Met de tuinplanten zijn ze niet duurder dan andere tuincentra. Voor tuin onderhoud vind ik ze vrij duur.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

j.sulmann 20-05-2013

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik vind dat wanneer je daar plantjes haalt dat het altijd super kwaliteit is en het assortiment is ook erg groot. ook het advies kun je goed bij hun terecht en de uitleg vind ik dan ook erg duidelijk. reden om daar ieder jaar weer de meest uitlopende soorten plantjes te halen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuinadviescentrum Noordbarge?

Meer over Tuinadviescentrum Noordbarge

Tuinadviescentrum Noordbarge is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Emmen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuinadviescentrum Noordbarge is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Emmen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuinadviescentrum Noordbarge draaien: 0591 – 615757. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuinadviescentrum Noordbarge is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!