Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma06:00 - 06:00
  • Di06:00 - 06:00
  • Wo06:00 - 06:00
  • Do06:00 - 06:00
  • Vr06:00 - 06:00
  • Za06:00 - 06:00
  • Zo06:00 - 06:00
Van Kesteren Tuindecoraties

Van Kesteren Tuindecoraties
(1) recensie

Logo Van Kesteren Tuindecoraties

Recensies Van Kesteren Tuindecoraties

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

I.L.C. 18-01-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Kom je daar zijn er twee meiden thuis, doen de deur niet open, verstoppen zich nou dan toch geen verkoop! Zeer zeer onbeleefd ergens anders gekocht wat we moeste hebben
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Van Kesteren Tuindecoraties?

Meer over Van Kesteren Tuindecoraties

Van Kesteren Tuindecoraties is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Voorhout, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Van Kesteren Tuindecoraties is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Voorhout? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Van Kesteren Tuindecoraties draaien: 0252-210072. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Van Kesteren Tuindecoraties is gemiddeld met een 1.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!