Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Kwekerij Ome Joop BV

Kwekerij Ome Joop BV
(5) recensies

Logo Kwekerij Ome Joop BV
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Kwekerij Ome Joop BV

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Martine Scheltinga 14-07-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mooie vaste planten en perkgoed tegen een redelijke prijs. Personeel over het algemeen vriendelijk. Ik kom er niet meer zo vaak als vroeger.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

trudy 27-05-2015

11 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

afgelopen zondag, pinksteren had ik een hele slechte ervaring met een medewerker van ome joop, die mij werkelijk zeer onaangenaam te woord stond. Ik had voor moederdag van mijn kinderen oa een prachtige boom wit met kleine bloemetjes gekregen die ik jaarlijks heb en die tot Deze ging echter helemaal dood na 14 dagen dus waarschijnlijk eenziekte. Ik ging er mee terug en mocht na veel gemopper en onvriendelijkheid een nieuwe uitzoeken. Ik vond een mooie die ruim 10 e goedkoper was en vroeg dit bedrag aan te mogen vullen met nog een plant. De tirade die ik vervolgens naar mijn hoofd geslingerd kreeg was ongekend. Tot drie keer toe wist dit heerschap mij uit te schelden voor onbeschoft!!!!! en schofterig. Om mij zelf te beschermen heb ik mijn mond gehouden maar vind dit ongemanierd. Twijfelachtig of ik na 25 jaar heeeeel veel gekocht te hebben hier ooit terug ga. Zo ga je niet met klanten om!!! Trudy
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Astrid van Doorn 10-04-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag bakken met violen gekocht!!! Niet 1 maar wel 6 !! Wat een prachtige violen en dat voor zo'n strakke prijs!! Super!! Tot de volgende maand voor de zomerplanten!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Stefab 07-05-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Kom al jaren bij Ome Joop, ze beschikken over een uitgebreid aanbod van perkplanten en vaste planten. Ruime parkeergelegenheid en vriendelijk personeel. Aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

joke langenberg 30-11-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij ome Joop wordt je bijzonder goed geholpen en er kan voor de deur geparkeerd worden. De planten zijn van een bijzondere kwaliteit. Mijn moeder woont in Apeldoorn, maar koopt ieder voorjaar voor de hele tuin zomerplanten bij ome Joop. De auto is dan aardig volgeladen. De buren zijn jalours op haar schitterende bloeiende tuin. De hele zomer heeft ze er plezier aan. Zelf koop ik daar ook mijn zomergoed.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kwekerij Ome Joop BV?

Meer over Kwekerij Ome Joop BV

Kwekerij Ome Joop BV is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Kortenhoef, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij Ome Joop BV is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Kortenhoef? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij Ome Joop BV draaien: 035-6563837. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij Ome Joop BV is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!