Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Kwekerij Ome Joop BV

Kromme Rade 6
Kortenhoef, 1241LK

035-6563837

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Kwekerij Ome Joop in Kortenhoef? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Kwekerij Ome Joop in Kortenhoef vindt u een groot assortiment perkgoed, tuinplanten, struiken en bomenParkeren is geen probleem bij dit tuincentrum in Kortenhoef. Heeft u leuke ervaringen of bent u tevreden over de service van Kwekerij Ome Joop in Kortenhoef? Deel het en schrijf een recensie! Hieronder treft u de actuele openingstijden van Kwekerij Ome Joop in Kortenhoef. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Kortenhoef.

 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Kwekerij Ome Joop BV?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdaggesloten
  • Woensdaggesloten
  • Donderdaggesloten
  • Vrijdaggesloten
  • Zaterdaggesloten
  • Zondaggesloten

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Martine Scheltinga 2015-07-14 12:03:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie vaste planten en perkgoed tegen een redelijke prijs. Personeel over het algemeen vriendelijk. Ik kom er niet meer zo vaak als vroeger.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

trudy 2015-05-27 07:41:00

12 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

afgelopen zondag, pinksteren had ik een hele slechte ervaring met een medewerker van ome joop, die mij werkelijk zeer onaangenaam te woord stond. Ik had voor moederdag van mijn kinderen oa een prachtige boom wit met kleine bloemetjes gekregen die ik jaarlijks heb en die tot Deze ging echter helemaal dood na 14 dagen dus waarschijnlijk eenziekte. Ik ging er mee terug en mocht na veel gemopper en onvriendelijkheid een nieuwe uitzoeken. Ik vond een mooie die ruim 10 e goedkoper was en vroeg dit bedrag aan te mogen vullen met nog een plant. De tirade die ik vervolgens naar mijn hoofd geslingerd kreeg was ongekend. Tot drie keer toe wist dit heerschap mij uit te schelden voor onbeschoft!!!!! en schofterig. Om mij zelf te beschermen heb ik mijn mond gehouden maar vind dit ongemanierd. Twijfelachtig of ik na 25 jaar heeeeel veel gekocht te hebben hier ooit terug ga. Zo ga je niet met klanten om!!! Trudy
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Astrid van Doorn 2013-04-10 18:52:42

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag bakken met violen gekocht!!! Niet 1 maar wel 6 !! Wat een prachtige violen en dat voor zo'n strakke prijs!! Super!! Tot de volgende maand voor de zomerplanten!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena